Bemutatkozunk

Gravatar example

Az e-Post Hungary Kft. az elektronikus ügyintézést támogató informatikai piac aktív szereplője. A magyar elektronikus piacon egyedülálló portfólióval rendelkező vállalatként olyan elektronikus ügyintézést támogató termékeket, valamint szolgáltatásokat kínálunk, amelyek gyorsítják a vállalatok, vállalkozások üzleti, adminisztratív feladatait.

Szolgáltatásaink minden esetben Ügyfeleink szempontjából optimalizáltak, ezáltal egyszerűvé, biztonságossá, könnyen kezelhetővé, átláthatóvá tesszük számukra az elektronikus ügyintézést. Szolgáltatásaink részét képezi a nagy mennyiségű elektronikus dokumentum hitelesítése, biztonságos továbbítása, kezelése.

Szakértőink több éves tapasztalattal és tudással rendelkeznek az elektronikus okiratok, dokumentumok kezelésének technikai és piaci megoldásaival kapcsolatban. Részt vettek a jelenlegi jogszabályok, ajánlások kidolgozásában, a kilencvenes évek közepe óta vezetnek be és értékesítenek hitelesített elektronikus dokumentumokat kezelő termékeket, szolgáltatásokat. Tapasztalataiknak köszönhetően ismerik az elektronikus piac jellegzetességeit, nehézségeit, és lehetőségeit.

Kintlévőségének behajtásának a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az elektronikus fizetési meghagyás (eFMH) kibocsátása kötelezette(i)vel szemben.